Supradyn Femina B Complete

Helpt je bij je concentratie3 en in periodes van stress4. '84% van de vrouwen is (zeer) tevreden over Supradyn B Complete'*

Bestel direct bij Kruidvat.nl

Supradyn Femina B Complete

Caroline (39 jaar) vertelt

“…Naast mijn baan zorg ik dat de boel thuis ook goed loopt. Ik breng de kinderen naar school en hun sportclubs, zet graag elke avond een gezonde maaltijd op tafel en houd het huis aan kant. Mijn man en ik doen moeite om tijd voor elkaar te maken, en ik spreek af met vriendinnen. Nu een nieuw project op het werk steeds meer tijd en aandacht opslokt, merk ik dat het even niet meer zo soepel loopt. Het kost moeite om me te concentreren en ‘bij de tijd’ te blijven. Zo word ik afgeleid door e-mails en moet ik goed nadenken over wat er precies is afgesproken. Heel vervelend dat ik in stresssituaties af en toe niet mezelf ben...”

  • Periodes van stress
  • Geheugen
  • Concentratie
Caroline (39 jaar) vertelt
Vrouw met stress

Periodes van stress

Helaas is de situatie van Caroline voor veel vrouwen herkenbaar. Tijdens veeleisende en stressvolle periodes merk je dat je je niet altijd goed kunt concentreren en focussen. Ook kan je geheugen bij spanning wel een extra steuntje gebruiken.

Stress is een natuurlijke, gezonde reactie van het lichaam. Het maakt je alert, geconcentreerd en efficiënt in spannende tijden. Een beetje druk kan sommige mensen helpen beter te presteren. Een voortdurende spanning is echter niet gezond. Je kunt prikkelbaar en rusteloos worden en je kunt het merken aan je concentratie.

Supradyn Femina
B Complete

Wist je dat je lichaam meer vitaminen en mineralen gebruikt in stressvolle periodes? Speciaal om ondersteuning te bieden in periodes van toenemende stress, is er Supradyn Femina B Complete. De vitamines B1, B3, B5, B6, B8, B11 en B12 én het mineraal magnesium ondersteunen je concentratievermogen en je geheugen. De vitamine B2 activeert je natuurlijke energie. Magnesium helpt bij geestelijke inspanning en ondersteunt een evenwichtige gemoedstoestand. Het verhoogt je weerstand tegen stress en spanningen. Supradyn Femina B Complete helpt je concentreren en biedt support in periodes van stress. Uit onderzoek van hettestpanel.nl blijkt daarnaast dat 84% van de vrouwen zeer tevreden is over Supradyn B Complete & 7 op de 10 vrouwen Supradyn B Complete aanbeveelt aan anderen.*


*Onderzoek Supradyn Femina (hettestpanel.nl), maart 2018

Supradyn Femina B Complete

Hoe gebruik je het?

Neem elke dag één tablet in met voldoende water, bij voorkeur tijdens de maaltijd. Overschrijd de aanbevolen dosering niet. Het is niet raadzaam om de tabletten langer dan vier weken achter elkaar in te nemen. Bij dagelijks gebruik van hoger gedoseerde vitamine B6, een vitamine die aanwezig is in de samenstelling van dit product, adviseren we om na een maand een stopperiode in te lassen. Na een onderbreking van 6 weken kun je het dagelijks gebruik hervatten.

Vitamine B

Noten

Vitamine B-complex is de verzamelnaam voor een groep in water oplosbare vitaminen. De vitamines B1, B2, B3, B5, B8 ondersteunen het energieniveau en de vitamines B6 en B12 dragen bij aan extra energie bij vermoeidheid. Wil je meer weten over de werking van de verschillende vitaminen B?

Magnesium

Peultje

Wil je in deze uitdagende periode gewoon jezelf blijven, dan kan extra magnesium ondersteunen. Magnesium ondersteunt de gemoedstoestand zodat je vrolijk en ontspannen de dag doorgaat. Zo kun jij grip houden op je ups en downs!

Lees verder