Supradyn Femina
Comfort 45+

Tijdens de overgang naar die volgende fase in je leven. '77% van de vrouwen is (zeer) tevreden over Supradyn Comfort 45+' *

Bestel direct bij Kruidvat.nl

Supradyn Comfort 45+

Ineke (49 jaar) vertelt

“… Ik begon ineens te transpireren, overdag maar ook ‘s nachts. Ik heb vaak mijn ramen wijd open gezet. Toen ik onlangs wakker werd van een oncomfortabel gevoel in mijn benen begon het mij te dagen: “Ik ben in die nieuwe fase beland”. De escapades van t-shirts verschonen en rondjes lopen door de huiskamer bevorderen niet mijn nachtrust. Ik ben hierdoor soms vermoeid. Ik zou graag ‘s ochtends uitgerust wakker willen worden, zodat ik kan genieten van mijn dag...”

  • Onvoorspelbare verschijnselen
  • Transpiratie
  • Spieren (o.a. in de benen)
Ineke vertelt
Onrustige nacht

Onvoorspelbare verschijnselen

Net als Ineke kunnen vrouwen vanaf hun vijfenveertigste geconfronteerd worden met onvoorspelbare verschijnselen die te maken hebben met de overgang naar die nieuwe fase in hun leven. Deze verschijnselen kunnen je ineens overvallen, denk maar aan transpireren en een oncomfortabel gevoel in je benen. Dat kan overdag gebeuren, maar net als Ineke overkomt het veel vrouwen ook ’s nachts.

De verschijnselen die te maken hebben met de overgang naar die nieuwe fase in het leven verschillen van vrouw tot vrouw. Verschijnselen zoals nachtelijk transpireren en onrustige spieren kunnen je een behoorlijk onrustige nacht bezorgen waardoor je overdag soms vermoeid bent. Maar dat hoeft niet!

Supradyn Femina
Comfort 45+

Speciaal ter ondersteuning van de fase vanaf je 45ste is er Supradyn Femina Comfort 45+. Deze aanvulling op je voeding bevat de mineralen magnesium en kalium. Magnesium biedt ondersteuning bij het handhaven van de normale balans in de water- en mineralenhuishouding. En magnesium en kalium dragen bij aan een normale werking van de spieren. Supradyn Femina Comfort 45+ is net dat extra steuntje in de rug tijdens de overgang naar die nieuwe fase in je leven. Uit onderzoek van hettestpanel.nl blijkt daarnaast dat 77% van de vrouwen zeer tevreden is over Supradyn Comfort 45+.*


*Onderzoek Supradyn Femina (hettestpanel.nl), maart 2018

Supradyn Femina Comfort 45+

Hoe gebruik je het?

Supradyn Femina Comfort 45+ bestaat uit 14 zakjes bruispoeder om dagelijks op te lossen in een glas water. Het heeft een frisse citrus smaak en is makkelijk in te nemen. Gebruik het tijdens periodes van transpiratie en/of ter ondersteuning van de spieren. Indien de verschijnselen voornamelijk ’s nachts optreden kan Femina Comfort 45+ voor het slapengaan ingenomen worden. Indien de verschijnselen voornamelijk overdag optreden kan Femina Comfort 45+ bij het ontbijt ingenomen worden.

Magnesium

Peultje

Magnesium biedt ondersteuning bij het handhaven van de normale balans in de  water- en mineralenhuishouding.

Kalium

Aardappel

Kalium draagt net als magnesium bij aan een normale werking van de spieren. Ook ondersteunt het een goede vochtbalans en bloeddruk. Kalium zit in veel voedingsmiddelen, zoals aardappelen, groente, fruit, vlees, vis, brood en zuivelproducten.