Supradyn Femina
Voel jezelf gewoon jezelf

Lees verder

Supradyn Femina
Supradyn Femina 21+7

Supradyn Femina 21+7

Supradyn Femina 21+7 gaat mee met je cyclus
en helpt je energie en je humeur op peil te houden. Met 7 witte tabletten voor extra energie bij vermoeidheid met ijzer en goed voor de gemoedstoestand met magnesium. 21 gele tabletten voor de rest van de maand met o.a. vitamine B5 om je energieniveau te ondersteunen.

Lees verder ...

Welke concessies doe jij?

Je hebt het goed voor elkaar. Je geniet van je werk, familie, vrienden, kinderen en alle dingen die het leven de moeite waard maken. Zo leven wij vrouwen ons leven graag. Wij willen graag blijven doen waar we gelukkig van worden.

De energie en positieve mindset die je nodig hebt om een actief leven te leiden, dank je aan gezonde gewoontes. Je beweegt genoeg, pakt op tijd je rust en zorgt dat je gezond eet. Toch zijn er ook fases waarin je je lusteloos, somber of onrustig voelt. Je zit net even anders in je vel, waardoor je ongewild concessies doet.

Vrouw met kinderen

Veel voorkomende vrouwelijke verschijnselen

Uit onderzoek (Bron: Multiscope Marktpeiler sept. 2016, onder 500 vrouwen 18+ in Nederland) blijkt dat 80% van de vrouwen het afgelopen jaar last had van o.a. een deze verschijnselen: spanning, vermoeidheid, concentratie, geheugen, stemmingswisselingen, spieren en transpireren. Veel vrouwen ondergaan deze verschijnselen zonder er iets aan te doen. Maar waarom zou je in intensieve periodes een minder comfortabel leven leiden?

Supradyn komt met Supradyn Femina

Het vertrouwde merk Supradyn is al meer dan twintig jaar op de markt met gezonde ondersteuning tijdens veeleisende periodes. Wij geloven dat wij kunnen bijdragen aan een comfortabel leven onder alle omstandigheden. Goede voeding is de basis voor een gezond leven, maar in deze periodes kan iedereen soms een steuntje in de rug gebruiken. Want juist dan wil je toch jezelf kunnen blijven?